Zakázková stavba pro ty nejmenší!

Jako opravdový závoďák! To je Early Rider Hellion 16, prémiové dětské kolo pro náročné rodiče, respektive především jejich malé děti s postavou do 125 cm.
Základ malinkatého biku tvoří třikrát zeslabovaný rám z prémiového hliníku, který je už sériově osazen hydraulickými kotoučovými brzdami a terénními plášti a také dalšími prémiovými komponenty jako např. kokpit značky Ritchey. To vše je u tohoto modelu standardem, ale nebyli bychom to my z Cycle Experts, abychom nepřišli s něčím navíc.
Náš „custom build“ jsme povýšili o řadící systém 1x10 tak jako na opravdových horských kolech moderní doby. Volba padla na specifické kvalitní komponenty Shimano Zee, které jsou pro tuto stavbu ideální, zejména kvůli zkrácenému ramínku přehazovačky, jemnému chodu i dobré odolnosti. Samozřejmě také nesměly chybět závoďácké gripy Esi Chunky, které celou stavbu podtrhují.
Mimo výjimečnost, kvalitu zpracování a nízkou váhu budou pro malého cyklistu brzy výhodou zkušenosti s ovládáním plnohodnotného řazení nebo kotoučových brzd.
A na kolik tahle „malá sranda“ zapáleného tatínka pro horskou cyklistiku vyjde? Počítejte, že do jedné kapsy sáhnete pro 26 tisíc za pořízení standardního modelu, na custom build budete muset sáhnout ještě do druhé pro pár tisícikorun navíc. Reálná cena této stavby je 33 500 Kč.
Dělat něco jinak, s přidanou hodnotou nás baví a na tom si zakládáme. Pokud máte speciální přání můžeme se pokusit Vám ho splnit…

Zpět do obchodu