Rozšiřujeme sortiment našich značek

blog final

 

Nová značka nejen kol v našem sortimentu!

Rozšiřujme nabídku kol o novou značku. Značku svým způsobem nevšední a výjimečnou, zaměřenou především na silnici a gravel. Tak by se dala na „první dobrou“ nazvat kola ISAAC nizozemské výroby. Isaac je ambiciozní prémiovou malosériovou značkou umístěnou v jednom z nejvíce inspirujících cyklistických regionů Nizozemí - provincii Limburg.
Isaac byl založen v roce 2001 jako specialista na technický vývoj karbonových vidlic i komponentů a je skutečným pionýrem na poli karbonových technologií. ISAAC používá k produkci kol téměř výhradně karbon a do budoucna by to měl být karbon ze sta procent. Celý proces vývoje, testování i skládání kol probíhá právě v Nizozemí. Při výrobě rámů se užívá technologie stavby jednoho rámu v daný okamžik - čistě řemeslná práce. Rámy Isaac obsahují různé druhy toho nejkvalitnějšího karbonu. Každá část rámu má tak ve výsledku svou vlastní potřebnou charakteristiku. Na materiálu opravdu záleží. Nicméně, je to právě návrh a design rámu, který rozhoduje o jeho výsledné efektivitě, komfortu a agilitě. Rámy navržené v Isaacu se liší.
Právě proto jsme se rozhodli mít v naší nabídce i něco tak trochu „jiného“. Značku, které se daří udržet si auru nevšednosti. Jejíž kola, která nemíří do světa v obřích sériích a desítkách modelů pro každého. Isaac patří do druhé skupiny, mezi kola s příchutí, kterou lze těžko identifikovat. A tím jsou právě přitažlivá. Obrovskou předností pak je možnost konkrétně zvoleného osazení kola dle požadavků zákazníka. „A la carte” program Isaacu Vám dovoluje zvolit vhodnou a pro někoho cenově přijatelnou sadu (z nabídky Shimana nebo Sramu), ideální zapletená kola i správné provedení kokpitu či sedla. U Isaacu je to samozřejmost, ale u ostatních značek nemožné nebo výjimečně pak za velký příplatek (např. Trek Project One).

Prakticky se jedná o značku zaměřenou především na silniční modely, respektive gravely. V nabídce pro silničáře tak najdeme 3 rámové modely lišící se geometrií a zaměřením u gravelu hliníkové i karbonové provedení.

 
Isaac Vitron - cenově dostupné a pohodlné kolo nabízející vyspělé technologie jako pokročilý materiál rámu Carbon UNUM, které  umožní stabilní a kvalitní jízdu, předvídatelné chování i pohodlí díky kombinaci slopingu a vyšší hlavové trubky.


Isaac Boson - odolný, tuhý, závodně pojatý stroj, který Vám dává maximum kontroly díky použitému materiálu Isaac Nano Carbon ACT DUAL 30. Špičkový univerzál nejen pro kopcovité oblasti. Toto kolo bylo vyvinuto pro náročné cyklisty se závodními ambicemi, kteří chtějí kontrolu za každé situace. Svojí pohodlnou geometrií je Boson přímo předurčen pro dlouhé závody či maratony.

Isaac Element - špičkový top model, extrémně lehký, extrémně tuhý se závodní geometrií a registrací UCI. Reprezentuje tak fenomenální jízdní kvality díky technologii Isaac HM Nano Quad Carbon a materiálu Advanced Carbon Tech Quad 60, které zajišťují ty nejlepší vlastnosti ve všech situacích. Plně srovnatelný se špičkovými modely vyhlášených značek jako TREK, SPECIALIZED a další.
 
V gravelovém odvětví pak jde o cenově dostupnější hliníkový Isaac Hadron Xplore a karbonový top model Isaac Torus Xplore snoubící v sobě dravost závodního stroje s pohodlím i bohaté možnosti pro bikepackingové využití. Tento zcela přepracovaný model bude v nové specifikaci představen koncem roku 2023 stejně jako topová silnice Isaac Element. Silniční kola Isaac Vitron a Boson a gravel Isaac Torus již máme vystavena na prodejně k okamžitému odběru.

Díky dlouhodobé spolupráci s českým zastoupením výše zmíněné značky jde ruku v ruce s koly Isaac  rozšíření sortimentu i o další komponenty a doplňky. Zejména pak špičková zapletená kola FAST FORWARD (FFWD) taktéž holandské produkce. Vyrábět skutečně rychlá a odolná kola pro různá odvětví od silniční cyklistiky přes cyklokros až po MTB, která budou svým majitelům poskytovat skutečný požitek z jízdy a vydrží – to je filozofie FFWD. Ve společnosti je kladen důraz na opravdovou hodnotu materiálů a servis zákazníkům. FFWD si proto pečlivě vybírá své dodavatele (o čemž svědčí spolupráce se švýcarskou firmou DT Swiss). Přidanou hodnotou jejích výrobků je také výborná servisovatelnost a dostupnost náhradních dílů.
Opět i zapletená kola FFWD máte možnost „osahat“ přímo u nás v prodejně, tak abyste kvalitu mohli posoudit reálně sami nejen z obrázku nebo internetu.

Dále u nás v nabídce díky této spolupráci najdete také kvalitní a velice spolehlivé měřiče výkonu – wattmetry 4iiii Innovations. Jedná se o jedny z nejlehčích a nejpřesnějších měřičů výkonu vůbec. Vybírat můžete z nabídky duálních wattmetrů pro obě kliky, nebo ze široké nabídky wattmetrů pro levé kliky, a to jak pro silniční tak i horská kola. Kromě již hotových klik Ride Ready máte možnost využít i instalaci na své vlastní kliky.
O kvalitě těchto wattmetrů pak hovoří fakt, že se jako jediné firmě v cyklistické branži podařilo 4iiii získat nativní integraci svých produktů s firmou Apple a Vy tak můžete využít plné podpory technologie Findy My ve svém Apple zařízení! Pro správu a update FW je samozřejmě k dispozici 4iiii app ve verzi jak pro iOS tak Android.

Nejen my v Cycle Experts, ale i další zkušení z cyklistické branže jsou přesvědčeni o přednostech těchto cyklistických komponentů. Jako nejlepší evropský kontinentální tým na wattmetry 4iiii i kola FFWD dlouhodobě spoléhají závodníci ATT IVESTMENST Pro Cycling Team, ultramaratonec Daniel Polman při svých světových podnicích a další.

 

 

 

Zpět do obchodu