Trek Marlin 3 generace – nejoblíbenější horské kolo od Treku

3. generace velmi oblíbených horských kol Trek modelové řady Marlin je nyní ještě dokonalejší. Marliny jsou opravdu úspěšnou řadou kol pro všechny cyklisty amerického výrobce Trek, který i na tyto cenově dostupná kola poskytuje doživotní záruku na hliníkový rám vyrobený techologií Alpha silver. Už to samotné svědčí o kvalitě zpracování, předchozím vývoji kola a uplatněných technologiích.

 

TK22_LAUNCH_Marlin_POP_MKP_csCZ


Marliny gen 3 se aktuálně vyrábějí ve 3 úrovních, odstupňovaných dle výbavy a použitých komponentů. Všechna kola Marlin této generace mají však naprosto totožný rám, lišící se pouze barevným provedením a také na všech modelech najdeme moderní jednopřevodníkové řazení.
Na nejvyšším modelu Marlin 8 najdeme 12ti rychlostní řazení převzaté z výrazně dražších kol, vzduchovou vidlici s možností nastavení konkrétního tlaku odpružení na váhu jezdce, dokonce i teleskopickou sedlovku s možností polohování sedla jednoduše během jízdy pro lepší práci s těžištěm v náročných terénních pasážích. Takové horské kolo je už skutečně vhodné na větší cyklistické výkony, občasný závod nebo dobrý trénink na kole.

 

IMG_1366


Nižší dva modely tedy Marlin 7 a Marlin 6 už mají dost společného. Tedy totožný 10ti rychlostní systém řazení Shimano Deore, hydraulické kotoučové brzdy a odpruženou vidlici s možností zamykání. Rozdíl ceny okolo 5 tis Kč je právě v posledně zmíněných komponentech jako brzdy a odpružená vidlice, respektive kliky. Na levnější model jsou dodávány tyto komponenty v levnějším provedení, v zásadě však jde jen o dostupnější značku těchto komponentů nikoli jejich horší funkčnost.
Všechna kola Marlin se vyrábějí v bohaté škále barev, kde si vybere to správné opravdu každý. Navíc proti tomu je nyní předchozí generace Marlin 2 výrazně zlevněna. Kdo by chtěl moderní horské kolo za parádní peníze má tedy aktuálně poslední příležitost pořídit ještě pár zbývajících kusů – více už jich opravdu nebude.
Rádi Vám jakékoliv kolo osobně převedeme, vysvětlíme jeho předností, případně necháme projet a v neposlední řadě kolo vybavíme dalšími doplňky na vaše přání. Mějte na paměti, že při výběru kola je osobní kontakt a vyzkoušení kola skutečně zásadní.

 

Zpět do obchodu